خطرات یخچال

به اشتراک بذارید

خطرات یخچال

خطرات یخچال، اگر از دستگاه به درستی استفاده نشود می تواند خطراتی چون نشتی گاز، آتش سوزی و یا برق گرفتگی را به همراه داشته باشد.

سرد کرج یکی از بهترین نمایندگی هایی است که می توانید با خیال راحت، اگر هر مشکل یا خرابی برای یخچال فریزر شما پیش بیاید با آن ها تماس بگیرید تا در اسرع وقت نسبت به آن اقدام کنند. هرگونه سوال یا مشاوره ای در زمینه یخچال داشتید کافی است با نمایندگی یخچال الکترواستیل در کرج تماس بگیرید.

خطرات یخچال

چه عواملی باعث خطرات یخچال می شود؟

از آنجا که به نظر می آید که یخچال اصلا خطری ندارد، اما همین دستگاه به نظر بی خطر ممکن است به دلایل فنی، بهداشتی، محیطی و یا استفاده نادرست از آن، خطراتی را که در زیر به آن ها اشاره خواهیم کرد را به وجود بیاورند:

  • نشتی گاز: همان طور که می دانیم گاز مبرد مثل cfc و HFC وظیفه خنک نگه داشتن دستگاه مورد استفاده قرار می گیرد. حالا اگر این گاز دچار نشتی شود، علاوه بر کاهش سرما خطرات زیست محیطی هم به وجود می آورد. بعضی از گازها باعث تخریب لایه اوزون شده و استشمام این گاز ممکن است باعث بروز مشکلات تنفسی شود. حتما به سرویس دوره ای آن توجه کنید در صورت بروز نشتی خیلی زود با یک تکنسین تماس بگیرید. ( نشتی گاز می تواند باعث افزایش گازهای گلخانه ای هم شوند)
  • خطرات برق گرفتگی: همان طور که هر وسیله برقی ممکن است موجب برق گرفتگی شوند، یخچال هم از این مسئله مستثنی نمی باشد. هرگونه آسیب یا پوسیدگی و همچنین نصب نادرست در سیم کشی دستگاه می تواند به مرور زمان باعث برق گرفتگی شود. مثلا دست مرطوب پریزهای قدیمی همگی آن ها می توانند خطراتی را ایجاد کنند. ( حتما سیم ها و پریز برق یخچال را چک کرده و از سالم بودن آن ها اطمینان حاصل کنید)

خطرات یخجال

  • خطرات فیزیکی: اگر از دستگاه خود به درستی استفاده نکنید، حالا کافی است یخچال از کیفیت بالایی هم برخوردار نباشد، مثلا درب یخچال به مرور بر اثر ضربه لولای آن شل شده باشد که بر اثر محکم بستن آن درب بیوفتد و یا طبقات داخل دستگاه را آنقدر سنگین کرده باشید که سقوط کنند و باعث آسیب دیدگی شوند. ( از سفت بودن درب یخچال و منظم چیدن وسایل داخل آن مطمئن شوید)
  • خطرات بهداشتی: با توجه به اینکه دمای داخل یخچال برای حفظ تازگی و خنک نگه داشتن مواد غذایی بسیار موثر می باشد، حالا اگر این تنظیمات به درستی صورت نگرفته باشد، باعث فاسد شدن مواد غذایی و رشد باکتری خواهد شد. در این حالت خطر مسمومیت غذایی به همراه دارد. ( بهترین دما برای یخچال 2 الی 4 درجه سانتی گراد و برای فریزر دمایی حدود 19- می باشد)

خطرات یخچال

  • خطرات آتش سوزی: معمولا این مشکل همراه با مشکلات برقی به وجود می آید. مثلا سیم کشی های نادرست، سیم های فرسوده، نصب قطعات برقی و یا استفاده کردن از گازهای اشتغال زا مثل پروپان همگی آن ها می توانند موجب جرقه و آتش سوزی در دستگاه شوند. ( برای حفظ ایمنی، از گازهای سالم و بررسی سیم کشی های درست اقدام کنید)
  • پوسیدگی قطعات یخچال: دستگاه هایی که در محیط های اسیدی و مرطوب نگه داری می شوند خیلی زود دچار فرسودگی و پوسیدگی هم در بدنه و هم در قطعات می شوند. همین امر باعث نشت گازهای ناسالم می کند. ( قرار دادن یخچال در محیط های مناسب برای بروز این مشکل ضروری می باشد)

نکاتی برای عمر طولانی یخچال

*فضای مناسب بین یخچال با دیوار: برای اینکه دستگاه به راحتی بتواند هوای خنک را به گردش در بیاورد، نیاز به تهویه مناسب دارد. هیچ گاه دستگاه را در جای تنگ و یا به دیوار نچسبانید. بهترین فضا 5 الی 10 سانتی متر یخچال با دیوار می باشد. ( خطر آتش سوزی و همچنین طول عمر یخچال بیشتر)

*قرار ندادن مواد غذایی بیش از حد: بیشتر وقت ها داخل یخچال را آنقدر پر می کنیم که به قول معروف جای نفس کشیدن ندارد. این کار آسیب جدی به کمپرسور دستگاه وارد می کند. چون اگر یخچال بارگذاری بیش از حد داشته باشد، کمپرسور برای خنک کردن مواد غذایی باید مدام کار کند، این کار باعث فشار زیاد به آن و در نهایت سوختن کمپرسور می شود. ( هم قطعه خراب و هم مواد غذایی فاسد خواهند شد)

خطرات یخچال

*قرار ندادن دستگاه در محیط های نامناسب: برای اینکه دستگاه شما عملکرد بهتری داشته باشد، یخچال را دور از گرما، نور و رطوبت قرار دهید. ( قرار ندادن آن کنار وسایل های گرمایشی مثل اجاق گاز و سینگ ظرفشویی)

*استفاده نکردن از قطعات بی کیفیت: زمانی که دستگاه شما نیاز به تعویض قطعه ای دارد، سعی کنید از قطعات بی کیفیت و غیر استاندارد استفاده نکنید. چون باعث مشکلات بزرگتر فنی و برقی می شود. ( به خاطر اینکه یخچال یک وسیله ضروری و حساسی است، پس حتما از قطعات استاندارد استفاده کنید)

نکته: با رعایت کردن نکات بالا، هم به عمر یخچال خود اضافه و هم اینکه از خطرات ناشی از آن جلوگیری کرده اید.

جمع بندی: کاربران عزیز، شاید این خطراتی که برایتان شرح دادیم به ندرت پیش بیاید، اما دانستن آن ها خالی از لطف نیست. چون اگر زمانی با این خطرات مواجع شدید، می تواند آسیب های جدی مالی و یا جانی به وجود آورد.

 

فهرست مطالب

به اشتراک بذارید

مقاله های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − هفت =