51 82 77 36 – 026

50 82 77 36 – 026

نحوه گرفتگی سوراخ داخل یخچال

به اشتراک بذارید

نحوه گرفتگی سوراخ داخل یخچال

نحوه گرفتگی سوراخ داخل یخچال، این مشکل زمانی که خورده های مواد غذایی، تکه های یخ و تجمع آشغال و همچنین رسوبات آب به مرور در قسمت سوراخ تخیله یخچال قرار بگیرند، رخ می دهد.
هرگونه اشکال، خرابی، تعمیر و تعویض در مورد یخچال خود داشتید، کافی است با نمایندگی یخچال هیمالیا در کرج تماس بگیرید.

نحوه گرفتگی سوراخ داخل یخچال
دلایل گرفتگی سوراخ تخلیه یخچال
در ادامه این مطلب سعی می کنیم، به طور کلی این علت ها را برای شما عزیزان مورد بررسی قرار دهیم، با ما همراه باشید:
رسوبات آب: به این منظور که ممکن است، قطرات آب به آن قسمت ریخته شود و به مرور زمان تبدیل به رسوب شود. این رسوبات آب جلو تخلیه را گرفته و باعث گرفتگی سوراخ خواهند شد.
تجمع مواد غذایی: یکی دیگر از علت ها می توانیم به زمانی که خورده های مواد غذایی مثل نان، برنج و یا ذرات دیگر وارد سوراخ تخلیه شده و در انتها باعث گرفتگی خواهند شد.
انباشته شدن تیکه های یخ: منظور همان یخ زدگی خوردهای یخ بر اثر ریخته شدن در این قسمت می باشد. معمولا این مشکل برای یخچال هایی که دارای سیستم خودکار یخ سازی هستند رخ می دهد. (براثر دمای پایین یخ ها ذوب و در سوراخ تخلیه یخ می زنند)
تجمع جلبک ها و قارچ ها: این اتفاق زمانی رخ می دهد که در یخچال رطوبت بسیار بالا باشد. همان طور که می دانیم، رطوبت باعث ایجاد جلبک و قارچ می شود. به مرور زمان در قسمت سوراخ تخلیه تجمع و باعث گرفتگی می شود.
مواد پلاستیک ( بسته بندی): این اتفاق ممکن است، زمانی که می خواهید مواد غذایی را از بسته بندی های پلاستیکی (کاغذی) خارج کنید، افتادن پلاستیک و یا کاغذ به داخل سوراخ باعث گرفتگی آن خواهد شد.
تمیز نکردن سوراخ تخلیه: یکی دیگر از علت های گرفتگی، تمیز نکردن دوره ای این قسمت در دستگاه می باشد. (تجمع رسوبات و مواد غذایی)

نحوه گرفتگی سوراخ داخل یخچال
نقص فنی یخچال: این مشکل می تواند بر اثر خرابی سیستم تخلیه هم باشد. مثلا اگر این سیستم به خوبی کار نکند، باعث آب گرفتگی در سوراخ تخلیه خواهد شد.
ریختن مایعات چسبنده: در بیشتر مواقع پیش آمده، شربت، نوشابه و حتی سس ها به داخل سوراخ تخلیه بریزر، این چسبندگی باعث گرفتگی خواهد شد.
نحوه تمیز کردن سوراخ تخلیه
در ابتدا به ابزار و موادی برای تمیز کردن آن لازم داریم: (سیم نازک و منعطف، آب گرم، جوش شیرین یا سرکه، سرنگ یا قطره چکان و حوله یا پارچه نخی تمیز) بعد از تهیه کردن این ابزارها، حالا به نحوه گرفتگی و تمیزی آن می پردازیم:
مرحله اول، خاموش کردن دستگاه: همیشه برای تمیزی بهتر است، یخچال را از برق خارج کنید. (این کار ایمنی شما را تضمین خواهد کرد).
مرحله دوم، پیدا کردن سوراخ تخلیه: برای اینکه راحت تر به این قسمت دسترسی داشته باشید، بهتر است کشو و قفسه های پایینی را بردارید، چون سوراخ تخلیه در قسمت پشتی پایین دستگاه قرار گرفته است.
مرحله سوم، تمیز کردن نخستین: در ابتداد به وسیله سیم نازک قسمت سوراخ تخلیه را از مواد غذایی و رسوبات خالی کنید تا سوراخ باز شود.
مرحله چهارم، استفاده کردن از آب گرم و جوش شیرین: حالا یک قاشق مرباخوری را با دو فنجان آب گرم مخلوط کرده و با کمک یک سرنگ یا قطره چکان به آرامی محلول را داخل سوراخ ریخته تا تمامی اضافه های جا مانده پاک سازی شود.
• مرحله آخر، شستشو و پاک کردن: حالا چندین بار برای اطمینان از محلول برای باز کردن سوراخ استفاده و در آخر با کمک یک حوله تمیز آن را خشک کنید. ( یخچال را به برق بزنید)

نکته: این مراحل را به خوبی انجام دهید تا مشکل شما حل شود، حالا اگر باز گرفتگی مشاهده کردید، بهتر است یک تکنسین دستگاه شما را بررسی کند.

برای 10 مدل یخچال گران 1403 در دیجی کالا اینجا کلیک کنید.

نحوه گرفتگی سوراخ داخل یخچال

سخن آخر: کاربر عزیز، برای اینکه همچین مشکلی در دستگاه خود مشاهده نکنید، بهتر است تمیزی دوره ای یخچال که معمولا 3 ماه یک بار است را به طور منظم انجام دهید. همچنین موقع خارج کردن مواد غذایی از یخچال یا فریزر خود، دقت کنید که خورده های آن نریزد و حتما سوراخ تخلیه را همیشه بررسی کنید.

 

فهرست مطالب

به اشتراک بذارید

مقاله های مرتبط

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + یازده =