10 علت بوق زدن یخچال و فریزر
10 علت بوق زدن یخچال و فریزر، همیشه وقتی با این صدا مواجه می شویم اولین چیزی که به ذهنمان می آید، باز ماندن درب دستگاه می باشد.
اما همیشه این طور نیست، گاهی این مشکل می تواند مربوط به قسمت های دیگر یخچال باشد. حالا اگر به هر مشکل در یخچال خود برخورد کردید، کافی است با نمایندگی یخچال الکترواستیل در کرج تماس بگیرید.
مقدمه:
از آنجا که یخچال و فریزرها یکی از ضروری ترین لوازم هر خانه می باشد، پس این دستگاه ها را به سیستم های پیشرفته ای مجهز کرده اند. یکی از این سیستم ها، بوق زدن یا هشدار به کاربر می باشد. زمانی که یک مشکل در دستگاه شما رخ دهد، با صدای بوق کاربر را از یک خطر آگاه می سازد. در این مقاله ما می خواهیم شما عزیزان را با 10 علت مهم بوق زدن یخچال و فریزر آشنا کنیم:
- باز ماندن درب دستگاه: یکی از بارزترین بوق زدن همین باز ماندن درب یخچال می باشد. این هشدا کاربر را از باز ماندن طولانی مدت درب آگاه می کند. ( چون اگر یک مدت درب دستگاه باز بماند، هوای گرم و مرطوب وارد کابین دستگاه می شود)
راه حل: از بسته شدن یا جذب کامل درب یخچال اطمینان حاصل کنید.
- افزایش دما: به طور کلی هر چیزی که باعث افزایش دما در دستگاه شود، کاربر با آلارم یا بوق یخچال مواجه خواهد شد. این دما باید در کابین دستگاه به حالت استاندارد تنظیم شده باشد. این افزایش دما می تواند ناشی از قطع و وصل شدن برق، و یا باز و بسته کردن مدام درب یخچال و یا قرار دادن دستگاه در جای نامناسب مثل کنار اجاق گاز و یا هر سیستم گرمایشی دیگر است.
راه حل: برای حل این مشکل، از هر چیزی که مانع بسته شدن درب و یا جلوی جریان هوای یخچال را مسدود کرده، باید بررسی شود. حتی شاید نیاز باشد یخچال را دوباره تنظیم کنید تا به دمای استاندارد برسد.
- هرز شدن یا دفرمگی لاستیک درب یخچال: همان طور که در بالا به آن اشاره کردیم، هر چیزی که باعث افزایش دما شود یخچال بوق می زند، حالا اگر این لاستیک دور درب دستگاه خراب یا فرسوده شده باشد، درب یخچال به خوبی جذب نمی شود و هوای خنک جای خود را به هوای گرم محیط می دهد. پس در انتها کاربر با بوق هشدار مواجه خواهد شد.
راه حل: بهترین کار بعد از بررسی واشر درب، آن را توسط یک تکنسین مجرب تعویض کنید.
- پر شدن محفظه یخساز: این سیستم در بعضی از یخچال های پیشرفته ( هوشمند) مجهز می باشد. اگر مخزن یخساز پر شده باشد کاربر با صدای بوق متوجه می شود و یخ ها را خالی می کند.
- خرابی سنسور: امروزه یخچال های مدرن و نسل جدید، مجهز به سیستم هایی مثل سنسوردما، سنسور درب که سایر اجزای دستگاه را بررسی می کنند. حالا اگر یکی از این سنسور ها دچار مشکل شوند، در این حالت بوق هشدار فعال خواهد شد.
راه حل: از یک تکنسین برای بررسی این قسمت کمک بگیرید و در صورت لزوم آن را تعویض کند.
5– خرابی برد الکترونیکی: یکی از اجزای مهم و حیاتی هر دستگاه به شمار می رود که هرگونه نقص در آن باعث بروز مشکلاتی در دستگاه خواهیم شد. از آنجا که برد مثل مغز کار می کند، وقتی خراب می شود دستور اشتباه صادر می کند و همین امر باعث می شود که آلارم فعال شود و یخچال مدام بوق بزند.
راه حل: بعد از بررسی توسط یک تعمیر کار اگر مشکل حل نشد باید آن را تعویض کنید.
6- خرابی در ترموستات دستگاه: با توجه به نقش این قطعه در یخچال که اندازه گیری دما و اطلاع رساندن به برد برای خاموش و روشن شدن کمپرسور می باشد، حالا اگر این قطعه به هر نحوی از کار بیوفتد، باعث افزایش دما خواهید شد و کمپرسور برای خنک نگه داشتن دستگاه مجبور است مدام کار کند، پس همین امر باعث می شود یخچال شروع به بوق زدن کند.
راه حل: بوق زدن یکی از نشانه های خرابی در قطعات داخلی می باشد، که حتما باید توسط تکنسین کار تعمیر شود.
7- یخ زدگی لوله های اواپراتور: زمانی ما با آلارم هشدار ( بوق زدن یخچال) مواجه خواهیم شده که، این لوله ها که در پشت دستگاه قرار گرفته دچار مسدود شدن ناشی از یخ زدگی شود. در این حالت هوا به خوبی در جریان نخواهد شد، کمپرسور مدام کار خواهد کرد اما دما افزایش پیدا می کند.
راه حل: چک و بررسی کردن منظم لوله های اواپراتور می باشد. در صورت مسدود شدن آن ها را تمیز کنید.
8- نشتی گاز: با توجه به وظیفه گاز که خنک نگه داشتن یخچال می باشد، حالا اگر این گاز کم شود و یا دچار نشتی شود، کمپرسور برای خنک نگه داشتن محیط کابین مجبور است مداوم کار کند، پس در انتها ما با صدای بوق هشدار مواجه خواهیم شد.
راه حل: برای خلاص شدن از این مشکل، شارژ مجدد دستگاه می باشد.
9- تراز نبودن دستگاه: یکی از ساده ترین و پیش پا افتاده ترین مشکلات یخچال که کمتر کسی به آن توجه می کند، تراز نبودن یخچال است. همین مشکل به ظاهر ساده در مدت زمان باعث آسیب جدی در دستگاه می شود. اگر یخچال تراز نباشد یا روی سطح ناصاف قرار می گیرند، در این حالت درب یخچال به خوبی جذب نمی شود و همین امر باعث بوق زدن می شود.
راه حل: بعد از بررسی، اگر دستگاه شما تراز نبود با تنظیم کردن ارتفاع پایه ها می توانید این مشکل را حل و در انتها صدای بوق را قطع کنید.
10- پر بودن بیش از حد یخچال: شاید در نگاه اول به نظر این مورد ربطی به آلارم یخچال نداشته باشد. اما اگر کابین دستگاه خود را پر از مواد غذایی کنید و یا ظرفهایی را داخل آن چیده باشید که به ته یخچال برخورد کرده باشد و جلوی مسیر جریان هوا را گرفته باشد. اگر هوا به خوبی در جریان نباشد، یخچال بوق می زند.
راه حل: سعی کنید هیچ وقت کابین یخچال خود را پر نکنید و فضای استاندارد را رعایت کنید.
نتیجه گیری: کاربران عزیز در این مقاله سعی کردیم تا حدودی شما را با علت های بوق در یخچال آشنا کنیم. این علت ها می تواند دلایل مختلف دیگری هم داشته باشد. اگر این موارد را بررسی کردید اما بازهم صدای بوق قطع نشد، بهتر است یه تکنسین دستگاه شما را ببیند.
برای نحوه جدا کردن درب یخچال ساید باید ساید اینجا کلیک کنید.